instaicon fbicon
logo
flag_en

SZEMÉLYI EDZŐINK

underline
lidia

TÓTH LÍDIA

underline

Olyan családban nőttem fel, ahol mindkét szülőm sportoló volt, így gyerekként nem is volt kérdés, hogy sportolni fogok-e. Sokáig keresgéltem az utamat, kipróbáltam magam az úszás, a tenisz, a Krav Maga, a box, a röplabda és a street workout területén is. 5 éve végül utam a konditermek világába vezetett, és itt is maradtam. Edzői bátorításra versenyezni kezdtem IFBB Bikini Fitness kategóriában, ahol 2018-ban Világbajnoki címet is szereztem többek között. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál elvégeztem a fitnesz instruktori, illetve a sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanácsadói tanfolyamot, mindemellett a Semmelweis Egyetemen vagyok dietetikus hallgató. Célom, hogy olyan komplex szakmai tudást szerezzek, amivel minden edzettemnek segíthetek, hogy boldog, egészséges és kiegyensúlyozott élete legyen, valamint hogy olyan testben élhessen amire ő maga is büszke.

+3670/208 7505

@lidiatothdiet

david

VARGA DÁVID

underline

Varga Dávidnak hívnak. Már 6-7 éves koromban elkezdtem sportolni (focizni) 14 éves koromig, amikor is beszippantott a számítógépek világa. Egészen 19 éves koromig sokkal jobban érdekelt ez a világ, mint a mozgás. Időközben 123 kg-ra gyarapodtam, az életminőségem rohamos romlásnak indult, emellett még vállsérülést is szenvedtem! Életem talán egyik legnehezebb időszaka volt.. Eljött hát a változtatások ideje. Elhatároztam magam, eljártam újra focizni, a heti 3 edzés és 2 meccs megtette a hatását. Természetesen mellette az étkezésemre is nagyon odafigyeltem. Az eredményem magáért beszél, -38 kg másfél év alatt. Habár a sok munka meghozta a "gyümölcsét", egy sajnálatos térdsérülés miatt abba kellett hagynom a focit. Új kihívás után kellett néznem, és így találtam rá a testépítésre. Rögtön elvégeztem a testépítő és fitness oktatói alaptanfolyamot az Art-ban. Frissen szerzett tudásomat kiegészítettem egy trx oktatói képzéssel is. Ezek után a személyi edző tanfolyamot is sikeresen elvégeztem, de nincs megállás, végkimerülésig képzem magam. :D Hiszem, hogy "jó pap holtig tanul" :))) Azért választottam ezt a hivatást, mert szeretném még több emberrel megszerettetni a mozgást, illetve segíteni nekik céljaik elérésében. Nekem sikerült! Segítek, hogy neked is sikerüljön!

+3670/949 2362

@davidfitness91

moni

TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA

underline

Tóthné Berta Mónika vagyok, személyi edző és fitnesz versenyző. A sport és a testmozgás mindig az életem része volt, már tinédzserkoromban látogattam az edzőtermeket, a súlyzós edzéseket már akkor is nagyon szerettem. Mindig vékony alkat voltam, sőt túlságosan vékony, ezért szerettem volna magamra izmot építeni, persze akkor még nem tudatosan. 20 éves voltam, amikor megszületett a fiam, ezután pár év kihagyás következett az edzéseimben. 12 éves volt, amikor egyik pillanatról a másikra a Honvéd labdarúgó akadémiára került és mivel egyke gyerek hirtelen rengeteg szabadidő állt rendelkezésemre. Ekkor kezdtem el rendszeresen a súlyzós edzéseket heti 4-5 alkalommal. Hosszas rábeszélés után elhatároztam, hogy kipróbálom a versenyzést is. A 2018-as tavaszi szezonban mutatkoztam be, az első 3 versenyen sikerült egy arany és 4 bronzérmet szereznem. A 2018-as Európa Bajnokságon III. helyezést értem el. Jelenlegi célkitűzésem, hogy legjobb tudásom szerint segítsek az embereknek leküzdeni a mozgást nélkülöző életvitelt az egészségük megőrzése mellett, valamint, hogy számukra optimális fizikumot érjenek el szakszerű, változatos és biztonságos felügyelet mellett. Ezen felül aktív versenyzőként örömmel adom át tapasztalataimat személyre szabott étrenddel és edzéstervvel. Ha célod az alakformálás és a jó kondíció elérése, valamint szeretnél magabiztosabb lenni egy számodra ideális testben, de nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és nem tudod hogyan kell helyesen használni a konditermi gépeket, ha kezdő vagy ha hosszabb ideje edzel, de nem értél el eredményt, fejlődést, ha fogyni, formásodni, erősödni szeretnél vagy akár megfelelő izomtömegnövelés után a színpadon állva sikereket elérni keress fel bátran! A Te elszántságoddal és az én motivációmmal a siker garantált!

+3670/637 8176

@monika.tothneberta

anna

LENKEI ANNA DORINA

underline

Hogy mit kell tudni rólam azon kívül, hogy Annának hívnak? A sport akkor vált életem részévé, mikor elveszítettem a legértékesebb kincset: az egészségemet. Életmódot váltottam és pár hónap leforgása alatt fogytam le 20 kilót – nem bulvármagazinok csodadiétáinak, hanem saját testem megismerésének köszönhetően. Nemzetközileg elismert jógaoktatói végzettségem mellett a Testnevelési Egyetemen egészség-fejlesztőként diplomáztam le, személyi edzői szakképesítésem pedig a Fitness Akadémián folytattam. Magamat kreatív, sokoldalú személyiségnek tartom, számomra a testem egy önkifejezési eszköz. Szeretek nehéz súlyokkal edzeni a határaimat feszegetve és teljesen lelazult állapotban jógázni is - mindkettő én vagyok.
Ha velem edzel, azok a TE edzéseid lesznek. Tiszteletben tartom a kéréseidet, s egy teljesen személyre szabott, tudományos alapokon nyugvó edzéstervvel formáljuk valósággá álmaidat. Ehhez már csak te kellesz. Belevágunk?
Amivel foglalkozom:
- személyi edzés
- szabadsúlyos-és erőemelő alapgyakorlatok
- életmódtanácsadás
- étrendírás (vegán)
- nyújtás, jóga, stretching, hengerezés

+3620255-9493

@anna.lenkei

lujza

ROGÁCSI LUJZA

underline

"Annak ellenére, hogy sosem voltam versenysportoló, a saját testsúlyos és súlyzós edzés már lassan 9 éve az életem része. Mivel ez alatt nagyrészt egyedül edzettem, saját magam voltam a motivátorom. Az így megszerzett tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy az eredményes munka, egészséges test és hosszantartó sport aktivitás kulcsa a kitartás, amiben biztosan segítségedre leszek.
Az ELTE sportmenedzser szakán diplomáztam, ezután pedig a Fitnesz Akadémián végeztem, mint személyi edző. Mindkét esetben kitűnő eredménnyel. Ebből adódóan nemcsak személyi edződ, de menedzsered is leszek.
Munkámra jellemző a preventív szemléletmód. Fontosnak tartom, hogy először megtanuljunk "helyesen" edzeni és erős alapot építsünk. Ha izomtömegnövelés a cél, ha alakformálás, mindkettőben segítek. Ezt életmódbeli tanácsadás egészíti ki. Súlyzós, saját testsúlyos és TRX gyakorlatokat is tartok igénytől és céltól függően, valamint köredzést.
A céljaim között pedig az önképzésen és folyamatos tanuláson kívül szerepel, hogy fitnesz versenyzőként is kipróbáljam magamat."

+3620/333 2476

@lujzaedzo

tamas

VÁRI TAMÁS

underline

Edzőtermi tapasztalatom több mint 15 év edzésmúlton alapszik,16 évig élvonalban úsztam, ahol számos sikert tudhatok magaménak. Meghatározó szerepet tölt be az életemben a sport, mind az állóképességi, mind pedig erőedzés területén.
Tapasztalatom szerint az edzőnek a tanítványát mint komplex egységet kell vizsgálni, tanítani, és motiválni. Egy edző,jó pedagógus, nem elég önmagában a gyakorlat helyes kivitelezését megtanítani. Az én siker sztorim már kész.
Kezdjük el megírni együtt a te történetedet!

+3620/553 6763

@varitamas83

tamas

PUSZTAI CSABA

underline

Pusztai Csaba vagyok, 30 éves, 7 éves korom óta inzulinos cukorbeteg.
Ez alatt a 23 év alatt a diéta beépült az életembe, mindennapos rutin lett. Kisgyermekkorom óta rendszeresen sportolok,
a kettő együtt vezetett egy tudatos, egészséges életmódhoz. Napi szinten edzek, az ételeimet magam készítem változatosan.
Edzéseimen a súlyzós mozgásokat részesítem előnyben, de néha kifejezetten hasznosnak találom a funkcionális és saját súlyos edzéseket is.
Az edzések kialakításánál figyelembe vesszük a teherbírásodat, esetleges egyéni, egészségügyi problémákat, az időbeosztásodat.
Az étkezés nagyon fontos része az egészséges, tudatos életmódnak. Az étrend kialakításánál fontos, hogy ne csak a célnak feleljen meg,
hanem figyeljünk az esetleges ételallergiára és az egyéni ízlésre is.
Ha úgy érzed, hogy Te is elkezdenéd, vagy egyszerűen csak elakadtál, segítségre szorulsz, keress meg bátran.

+3670/613 0120

@pucsabi