instaicon fbicon
logo
flag_en

SZEMÉLYI EDZŐINK

underline
eniko

DOMOKOS ENIKŐ

underline

Kiskorom óta meghatározó része az életemnek a mozgás és a versenyzés. Már ekkor eldöntöttem, hogy emberekkel és a testmozgással fogok foglalkozni. Tanulmányaim során kutatást is végeztem a sport adta Flow élményről, és bebizonyosodott, hogy a sport az egyik legalkalmasabb terület az optimális élmény megtapasztalására. Úgy gondolom, csak a rendszeres testmozgással válhat belőlünk egészséges, stresszmentes ember, ezért a célom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni a testi-lelki egyensúlyát az egészséges életmódon és a mozgáson keresztül. Az edzéseken a súlyzós gyakorlatok mellett előszeretettel alkalmazom a saját testsúlyos, illetve funkcionális edzésmódszereket is. Lépésről lépésre fogunk a kitűzött célod felé haladni, olykor teljesítőképességed határát is átlépjük és lesz majd olyan is, hogy együtt sírunk és nevetünk, mert az első lépés mindig nehéz, de hidd el, minden lehetséges, ha van benned kellő akarat, erő és elszántság!

+3630/544 3438

@domokosenikoedzo

nora

SEBESTYÉN-HÉRICS NÓRA

underline

Ha a sportot választja az ember hivatásnak, akkor általában már gyerekkora óta az élete része. Ez velem sem volt másképp, holott ha akkor még nem is volt tudatos. Az, hogy kialakult és megmaradt a sport iránti szeretet nagyban köszönhető egykori és mostani tanáraimnak és edzőimnek. Amikor látod, hogy a középiskolai testnevelő tanárnőd (akire már akkor felnéztél, és örömmel buszoztál vissza az iskolához az esti aerobik órájára) ír pár elismerő mondatot az egyik posztodhoz, akkor jössz rá, hogy a legjobb úton jársz. 2010-ben találkoztam a crosscore-ral, ami az addig ismert sportok között a legjobban megfogott, ekkor kezdtem el tudatosan is a sport felé orientálódni. A súlyzós edzés világába 4-5 (2012) éve cseppentem bele, amikor rájöttem, hogy a kívánt fejlődés érdekében a súlyok elengedhetetlenek. 2015-ben beiratkoztam az IFBB nemzetközi szakedzői képzésére, amit sikeres záróvizsgával el is végeztem. Ezalatt az idő alatt olyan emberekkel dolgozhattam együtt, mint Palatinus Tünde (Fitness világbajnok) és Veres Tamás, a Muscle and Brain megalapítója és szakedzője. 2017 tavaszáig én is ezt a csapatot erősítettem, mint bikinifitness model. Jelenlegi versenyfelkészülésem Kökény Béla IFBB PRO bajnok felügyelete alatt történik, akitől rengeteget tanulhatok és ezt a tudást és sport szeretet szeretném átadni minden egyes edzettemnek is.

+3620/364 0774

@hrcspersonaltraining

lidia

TÓTH LÍDIA

underline

Olyan családban nőttem fel, ahol mindkét szülőm sportoló volt, így gyerekként nem is volt kérdés, hogy sportolni fogok-e. Sokáig keresgéltem az utamat, kipróbáltam magam az úszás, a tenisz, a Krav Maga, a box, a röplabda és a street workout területén is. 5 éve végül utam a konditermek világába vezetett, és itt is maradtam. Edzői bátorításra versenyezni kezdtem IFBB Bikini Fitness kategóriában, ahol 2018-ban Világbajnoki címet is szereztem többek között. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál elvégeztem a fitnesz instruktori, illetve a sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanácsadói tanfolyamot, mindemellett a Semmelweis Egyetemen vagyok dietetikus hallgató. Célom, hogy olyan komplex szakmai tudást szerezzek, amivel minden edzettemnek segíthetek, hogy boldog, egészséges és kiegyensúlyozott élete legyen, valamint hogy olyan testben élhessen amire ő maga is büszke.

+3670/208 7505

@lidiatothdiet

david

VARGA DÁVID

underline

Varga Dávidnak hívnak. Már 6-7 éves koromban elkezdtem sportolni (focizni) 14 éves koromig, amikor is beszippantott a számítógépek világa. Egészen 19 éves koromig sokkal jobban érdekelt ez a világ, mint a mozgás. Időközben 123 kg-ra gyarapodtam, az életminőségem rohamos romlásnak indult, emellett még vállsérülést is szenvedtem! Életem talán egyik legnehezebb időszaka volt.. Eljött hát a változtatások ideje. Elhatároztam magam, eljártam újra focizni, a heti 3 edzés és 2 meccs megtette a hatását. Természetesen mellette az étkezésemre is nagyon odafigyeltem. Az eredményem magáért beszél, -38 kg másfél év alatt. Habár a sok munka meghozta a "gyümölcsét", egy sajnálatos térdsérülés miatt abba kellett hagynom a focit. Új kihívás után kellett néznem, és így találtam rá a testépítésre. Rögtön elvégeztem a testépítő és fitness oktatói alaptanfolyamot az Art-ban. Frissen szerzett tudásomat kiegészítettem egy trx oktatói képzéssel is. Ezek után a személyi edző tanfolyamot is sikeresen elvégeztem, de nincs megállás, végkimerülésig képzem magam. :D Hiszem, hogy "jó pap holtig tanul" :))) Azért választottam ezt a hivatást, mert szeretném még több emberrel megszerettetni a mozgást, illetve segíteni nekik céljaik elérésében. Nekem sikerült! Segítek, hogy neked is sikerüljön!

+3670/949 2362

@davidfitness91

moni

TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA

underline

Tóthné Berta Mónika vagyok, személyi edző és fitnesz versenyző. A sport és a testmozgás mindig az életem része volt, már tinédzserkoromban látogattam az edzőtermeket, a súlyzós edzéseket már akkor is nagyon szerettem. Mindig vékony alkat voltam, sőt túlságosan vékony, ezért szerettem volna magamra izmot építeni, persze akkor még nem tudatosan. 20 éves voltam, amikor megszületett a fiam, ezután pár év kihagyás következett az edzéseimben. 12 éves volt, amikor egyik pillanatról a másikra a Honvéd labdarúgó akadémiára került és mivel egyke gyerek hirtelen rengeteg szabadidő állt rendelkezésemre. Ekkor kezdtem el rendszeresen a súlyzós edzéseket heti 4-5 alkalommal. Hosszas rábeszélés után elhatároztam, hogy kipróbálom a versenyzést is. A 2018-as tavaszi szezonban mutatkoztam be, az első 3 versenyen sikerült egy arany és 4 bronzérmet szereznem. A 2018-as Európa Bajnokságon III. helyezést értem el. Jelenlegi célkitűzésem, hogy legjobb tudásom szerint segítsek az embereknek leküzdeni a mozgást nélkülöző életvitelt az egészségük megőrzése mellett, valamint, hogy számukra optimális fizikumot érjenek el szakszerű, változatos és biztonságos felügyelet mellett. Ezen felül aktív versenyzőként örömmel adom át tapasztalataimat személyre szabott étrenddel és edzéstervvel. Ha célod az alakformálás és a jó kondíció elérése, valamint szeretnél magabiztosabb lenni egy számodra ideális testben, de nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és nem tudod hogyan kell helyesen használni a konditermi gépeket, ha kezdő vagy ha hosszabb ideje edzel, de nem értél el eredményt, fejlődést, ha fogyni, formásodni, erősödni szeretnél vagy akár megfelelő izomtömegnövelés után a színpadon állva sikereket elérni keress fel bátran! A Te elszántságoddal és az én motivációmmal a siker garantált!

+3670/637 8176

@monika.tothneberta